КОМІКСИ


Одним із перших провісників коміксів вважається книжка-альбом французького художника Ґюстава Доре «Історія Святої Русі», що вийшла друком у 1854 році.


:black_small_square:Існує багато визначень коміксу, всі вони в цілому зводяться до того, що комікс — це серія зображень, в якій розповідається якась історія.
:black_small_square:У коміксах не обов'язково присутній текст, існують і «німі» комікси з інтуїтивно зрозумілим сюжетом.
:black_small_square:За об'ємом комікси варіюються від коротких «стрипів» до об'ємних графічних романів і серіалів з безліччю випусків.
З чого можна почати читати і розуміти комікси?


:black_small_square:«Зрозуміти комікси» :point_right
:black_small_square:«Гільда і троль» :point_right:
:black_small_square:«Моторошні пригоди Сабріни» :point_right:
:black_small_square:«Крута Адель. Це не я!» :point_right:
:black_small_square:«Серед овець» :point_right:
:black_small_square:«Відьмак. Лисячі Діти» :point_right:
:black_small_square:«Щоденники Вишеньки: Таємнича книга» :point_right:
:black_small_square:«Бухта водорога» :point_right

    Це перша книга серії світового бестселеру про Джеронімо Стілтона. Джеронімо Стілтон живе в місті Мишанія і працює головним редактором газети “Гризун” — найвідомішого видання на цілому Мишачому острові. Понад усе на світі він любить та цінує спокій. Та коли історія всієї планети опиняється під загрозою через підступні плани зловмисних котів-піратів, Джеронімо разом зі своїми друзями та родичами сміливо вирушає в минуле. У першій книзі пригод Джеронімо Стілтона герої переносяться у часи Христофора Колумба услід за котами-піратами, які хочуть привласнити собі честь відкриття Америки. Джеронімо та його друзів чекає довга та нелегка подорож Атлантичним океаном разом з експедицією Колумба. Чи вдасться Джеронімо захистити історію та допомогти Колумбу зробити своє відкриття? Дізнайтеся, прочитавши книжку!


    Джеренімо Стілтон-редактор газети "Гризун", найвідомішого видання на Мишачому острові. На дозвіллі він любить розповідати веселі історії. У цій історії він стикається зі своїми найзапеклішими ворогами-котами-піратами, які відкрили спосіб подорожувати в минуле, щоб змінювати історію... Джеронімо Стілтону доводиться взяти участь у визначному змаганні з Котордоном III Котолонським, правителем котів-піратів! Чи вдасться Джеронімо та його друзям Патті, Бенджаміну, Трапу і Брюсу не дати котам-піратам змінити результати перших у новітній історії Олімпійських Ігор, що відбулись у 1896 році? Чи все ж його закляті вороги нарешті зуміють здобути таку жадану перемогу?


    Джеронімо Стілтон живе в місті Мишанія і працює головним редактором газети “Гризун” — найвідомішого видання на цілому Мишачому острові. Понад усе на світі він любить та цінує спокій. Та коли історія всієї планети опиняється під загрозою через підступні плани зловмисних котів-піратів, Джеронімо разом зі своїми друзями та родичами сміливо вирушає в минуле. Цей комікс про те як Джеронімо зіштовхується зі своїми найзапеклішими ворогами — котами-піратами, які відкрили спосіб подорожувати в минуле, щоб змінювати історію... Цього разу Терсілла, Котордон III та Бонзо вирушили у 1292 рік у Ханбалик — столицю Стародавнього Китаю. Вони придумали нову схему зміни історії, в яку збираються вплутати не кого іншого, як знаменитого італійського мандрівника Марко Поло! Чи зможуть Джеронімо, Патті, Бенджамін, Пандора та вічно голодний жартівник Трап покласти край злодійству котів?

Коментарі